AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sırtına alıp taşımak

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak stresten uzaklaşılacağına, yokluk içine gireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, duaların kabul göreceğine, hasret ve özlem gidereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak sorunlarının da son bulacağına, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında ev alıp taşımak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında anneni sırtında taşımak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını sırtında taşımak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder.

Kahve falında sırtta taşımak barış için adım atacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini sırtında taşımak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında birini taşımak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir