AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak dış ticarete atılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla un taşımak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında un çuvalı taşımak maddi sıkıntısı olmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sırtında un taşımak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında çuval taşımak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında çuvala un doldurmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet eder.

Kahve falında çuval un görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir