AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında et beni görmek

Kahve falında sırtında et beni görmek

Kahve falında sırtında et beni görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, dünya malının çoğalacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında et beni gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Kahve falında sırtında et beni görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta ben görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında ben görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük et beni görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek kötü günler yaşayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek emrinde insan çalıştıracağına, işten ve güçten el etek çekileceğine inanılır.

Kahve falında kolunda et beni görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında et beni kopartmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir