AnaSayfa / Genel / Kahve falında et beni kopartmak

Kahve falında et beni kopartmak

Kahve falında et beni kopartmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, birçok engelin aşılacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında et beni kopartmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında et beninin koptuğunu görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah et beni görmek onları rahat ettireceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et beni çıktığını görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda et beni görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Kahve falında et beni koparmak işinden ve ekmeğinden olacağına, talihin yüze güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada et beni görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde et ben görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunda et beni görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir