AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda et beni görmek

Kahve falında kolunda et beni görmek

Kahve falında kolunda et beni görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda et beni gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kolunda et beni görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda et beni görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda ben görmek endişelerin son bulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda ben görmek daha rahat para kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde et ben görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet eder.

Kahve falında et beninin koptuğunu görmek arzularına kavuşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında bacakta et beni görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah et beni görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir