AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük et beni görmek

Kahve falında büyük et beni görmek

Kahve falında büyük et beni görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük et beni gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük et beni görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda büyük ben görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işarettir.

Kahve falında büyük ben görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı et beni görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet eder.

Kahve falında yüzünde et beni görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah et beni görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, namaz kılacağına işarettir.

Kahve falında ayakta et beni görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir