AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında ben görmek

Kahve falında sırtında ben görmek

Kahve falında sırtında ben görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sırtında ben gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında sırtında ben görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına yorulur.

Kahve falında sırtta ben görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında et beni görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında benli bebek görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında benjamin çiçeği görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına inanılır.

Kahve falında kafada ben görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalettir.

Kahve falında domuza benzeyen insan görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir