AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde et beni görmek

Kahve falında yüzde et beni görmek

Kahve falında yüzde et beni görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kısmet alacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde et beni gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzde et ben görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde ben görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında et beni görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında kafada et beni görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda et beni görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında et beni koparmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında et ben görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir