AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta ben görmek

Kahve falında sırtta ben görmek

Kahve falında sırtta ben görmek yollarını ayıracağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta ben gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında sırtında ben görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta ben görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında et beni görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yanağında ben görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında ben kopartmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymuna benzeyen insan görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kalçada ben görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir