AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta et beni görmek

Kahve falında vücutta et beni görmek

Kahve falında vücutta et beni görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda et ben görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında vücutta et beni görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda et beni görmek sorunların ve engellerin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda büyük ben görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda ben görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir