AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta odun taşımak

Kahve falında sırtta odun taşımak

Kahve falında sırtta odun taşımak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hasta ve üzgün olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında sırtta odun taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Kahve falında sırtta odun taşımak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında sırtında odun taşımak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Kahve falında yaş odun taşımak yıpranacağına, strese gireceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında atla odun taşımak dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kucakta odun taşımak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla odun taşımak yükseleceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle odun taşımak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kamyonla odun taşımak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir