AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtımda yara görmek

Kahve falında sırtımda yara görmek

Kahve falında sırtımda yara görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sırtımda yara gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek düşmanlarına da dost olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına rivayet eder.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından yaralanmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından yara görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sırtta yaralar görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı yara görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir