AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında ağır yük taşımak

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerdeki verimin artacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak bol rızık sahibi olunacağına, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır yük taşımak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağır yük görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hırsızlık yapacağına delalettir.

Kahve falında ağır çanta taşımak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır bebek taşımak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret eder.

Kahve falında ağır bir şey taşımak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında ağır bavul taşımak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağır valiz taşımak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir