AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır bebek taşımak

Kahve falında ağır bebek taşımak

Kahve falında ağır bebek taşımak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulur.

Kahve falında ağır bebek taşımak gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Kahve falında ağır bebek taşımak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ağır yük taşımak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağır bir şey taşımak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşımak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında ağır valiz taşımak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağır çuval taşımak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır bavul taşımak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir