AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır yük görmek

Kahve falında ağır yük görmek

Kahve falında ağır yük görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında ağır yük gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağır yük taşımak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ağır yük görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağır yorgan görmek haberler alacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır taş kaldırmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır çuval taşımak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalettir.

Kahve falında ağır valiz taşımak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir