AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır yük taşımak

Kahve falında ağır yük taşımak

Kahve falında ağır yük taşımak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Kahve falında ağır yük taşımak gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağır yük taşımak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak duaların kabul olacağına, galibiyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında ağır yük görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır çuval taşımak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ağır bir şey taşımak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, şeref ve rütbeye alamet eder.

Kahve falında ağır valiz taşımak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına inanılır.

Kahve falında ağır çanta taşımak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, eline haram para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağır bebek taşımak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir