AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır çanta taşımak

Kahve falında ağır çanta taşımak

Kahve falında ağır çanta taşımak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kazançların artacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşımak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ağır çanta taşımak onun kıymetini her daim bileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağır bir şey taşımak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağır bebek taşımak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işarettir.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağır çuval taşımak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında ağır bavul taşımak anlaşmalardan cayılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir