AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır bir şey taşımak

Kahve falında ağır bir şey taşımak

Kahve falında ağır bir şey taşımak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır bir şey taşımak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında ağır bir şey taşımak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Kahve falında ağır çanta taşımak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ağır yük taşımak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında ağır bebek taşımak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır bavul taşımak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ağır valiz taşımak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağır çuval taşımak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıhhat kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir