AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır bavul taşımak

Kahve falında ağır bavul taşımak

Kahve falında ağır bavul taşımak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında ağır bavul taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağır bavul taşımak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağır valiz taşımak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı inanılır.

Kahve falında ağır çuval taşımak kısmetli bir işe atılmaya, her zaman hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşımak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağır bir şey taşımak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağır yük taşımak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağır bebek taşımak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir