AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya dokunmak

Kahve falında aya dokunmak

Kahve falında aya dokunmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aya dokunmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında aya dokunmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında aya çıkmak yurtdışına gidileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aya bakmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aya ayak basmak elinin darlaşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ayasofya cami görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aya tutunmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Kahve falında aya bakarak dua etmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında aya yaklaşmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir