AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunduğunu hissetmek

Kahve falında dokunduğunu hissetmek

Kahve falında dokunduğunu hissetmek kazancının bol olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek sorunları ortadan kaldıracağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hissetmek ev taşımaya, hayattan yana keyif bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek hissetmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında el hissetmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güçlü hissetmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir