AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yaralanmak

Kahve falında sırtından yaralanmak

Kahve falında sırtından yaralanmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Kahve falında sırtında yara görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta yara görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında sırtı yara görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek hayatını yoluna koymaya, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında sırt yarası görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir