AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri yanmak

Kahve falında işyeri yanmak

Kahve falında işyeri yanmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyeri yanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında işyeri yanmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ceketi yanmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında eli yanmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında suratı yanmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında asitten yanmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı yanmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında içi yanmak çok daha iyi yerlere geleceğine, kirli işlere bulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir