AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları yanmak

Kahve falında ayakları yanmak

Kahve falında ayakları yanmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları yanmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ayağı yanmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları yanmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında yağla yanmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suda yanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında sütten yanmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda yanmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında güneşte yanmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde yanmak neşesinin de yerine geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir