AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceketi yanmak

Kahve falında ceketi yanmak

Kahve falında ceketi yanmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ceketi yanmak gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında ceketi yanmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yanmaktan kurtulmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında kolu yanmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabası yanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında alevler içinde yanmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı yanmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı yanmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada yanmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir