AnaSayfa / Genel / Kahve falında canı yanmak

Kahve falında canı yanmak

Kahve falında canı yanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zor durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında canı yanmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında canı yanmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi yanmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlarını çözebileceğine delalet eder.

Kahve falında kaynar suda yanmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyla yanmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcaktan yanmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yangında yanmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında saçları yanmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir