AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan yanmak

Kahve falında sudan yanmak

Kahve falında sudan yanmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında sudan yanmak gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında sudan yanmak işlerinin açılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada yanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmakları yanmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmaktan kurtarmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yanmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, Allah katında yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında içi yanmak zor zamanlar geçirileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında suratı yanmak de zenginliğe kavuşacağına, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir