AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta yara görmek

Kahve falında sırta yara görmek

Kahve falında sırta yara görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, engel teşkil edeceğine işarettir.

Kahve falında sırta yara gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında sırt yara görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sırtı yara görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta yara görmek sermayenin harcandığına değeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında sırtından yaralanmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir