AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna saklamak

Kahve falında ayna saklamak

Kahve falında ayna saklamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, asla harama bulaşmayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ayna saklamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Kahve falında ayna saklamak her istediğini alabileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir saklamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden para saklamak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek saklamak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bir şey saklamak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında çikolata saklamak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir