AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata saklamak

Kahve falında çikolata saklamak

Kahve falında çikolata saklamak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, büyük problemler yaşanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çikolata saklamak gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında çikolata saklamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, küskünlük yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında şarap saklamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Kahve falında çorap saklamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday saklamak düşmanların önlerinin açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında birşeyleri saklamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sakladığını görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir