AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bir şey saklamak

Kahve falında birinden bir şey saklamak

Kahve falında birinden bir şey saklamak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş bulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden bir şey saklamak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Kahve falında birinden bir şey saklamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi saklamak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi sakladığını görmek dertlerinden arınacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında kolye saklamak zorlukları atlatacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hediye saklamak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa saklamak kısa süreli hastalık yaşamasına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini saklamak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir