AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden para saklamak

Kahve falında birinden para saklamak

Kahve falında birinden para saklamak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden para saklamak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe veya pozisyona talip olabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında para sakladığını görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında para bulmak ve saklamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden para saklamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında para saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saklamak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının parasını saklamak zor ve kötü günlerden geçeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir