AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürmek ve saklamak

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, birikim yapacağına, kendi bildiğini okuyacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında adam öldürüp saklamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında öldürüp saklamak çok hayırlı günler görüleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak tartışmalı bir işe girileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak gelişiminin hız kazanacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf saklamak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında para bulmak ve saklamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında sır sakladığını görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir