AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürüp saklamak

Kahve falında birini öldürüp saklamak

Kahve falında birini öldürüp saklamak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında adam öldürüp saklamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında öldürüp saklamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon saklamak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elmas saklamak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kolye saklamak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir