AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir saklamak

Kahve falında incir saklamak

Kahve falında incir saklamak karlı işlere gireceğine, hak yolunu tutacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir saklamak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında incir saklamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe saklamak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçağı saklamak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi saklamak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında birinden para saklamak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına inanılır.

Kahve falında evin anahtarını saklamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara saklamak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında buğday saklamak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir