AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek saklamak

Kahve falında börek saklamak

Kahve falında börek saklamak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında börek saklamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında börek saklamak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlarını saklamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta saklamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye saklamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hediye saklamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine inanılır.

Kahve falında çanta saklamak fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, komşularla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini saklamak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir