AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi ayakkabı almak

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi ayakkabı görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi eşarp görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi ceket görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında krem rengi ev görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi abiye giymek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi fare görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir