AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara dokunmak

Kahve falında kara dokunmak

Kahve falında kara dokunmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kara dokunmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kara dokunmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpege dokunmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında alnına dokunmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dokunduğunu görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kana dokunmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında altına dokunmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir