AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerime dokunmak

Kahve falında kuranı kerime dokunmak

Kahve falında kuranı kerime dokunmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, verimliliğinin de artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, açların doyacağına, başarılarının devam edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerime bakmak fikirlerinin can bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerime sarılmak adının yayılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime basmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerime el basmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayeti kerime görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir