AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi keselemek

Kahve falında anneyi keselemek

Kahve falında anneyi keselemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sıkıntıya girmeye, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi keselemek gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında anneyi keselemek maddi kayba uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt keselemek inancının zayıflayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırtını keselemek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında hamamda birini keselemek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu keselemek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, verilen  sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını keselemek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü keselemek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında kendini keselemek eski bir davanın tekrar açılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir