AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü keselemek

Kahve falında ölüyü keselemek

Kahve falında ölüyü keselemek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, onlardan medet umacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü keselemek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında ölüyü keselemek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını keselemek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, zor durumda kalınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını keselemek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda birini keselemek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi keselemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını keselemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini keselemek her türlü konforsa sahip olunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir