AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırattan geçmek

Kahve falında sırattan geçmek

Kahve falında sırattan geçmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında sırattan geçmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırattan geçmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sırada olmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırada oturmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında sırada beklemek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sırada olmak gelişim içine girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en arka sırada oturmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsü görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir