AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırat köprüsünden geçmek

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsü görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Kahve falında sırattan geçmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırada oturmak kolaylığa kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırada olmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir