AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırada beklemek

Kahve falında sırada beklemek

Kahve falında sırada beklemek gelirinin de artmayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında sırada beklemek gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Kahve falında sırada beklemek daha zengin hale geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir sırada beklemek helal lokma yiyeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda sırada olmak üzüntülü günler yaşanacağına, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında en arka sırada oturmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sırada oturmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırattan geçmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sırat köprüsü görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırada olmak yanlış yatırımlar yapılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir