AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırat köprüsü görmek

Kahve falında sırat köprüsü görmek

Kahve falında sırat köprüsü görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsü gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında sırat köprüsü görmek şansın yüzüne güleceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına inanılır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ön sırada oturmak eksik olan yanının tamamlayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında okulda sırada oturmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırattan geçmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir