AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sırada olmak

Kahve falında okulda sırada olmak

Kahve falında okulda sırada olmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet eder.

Kahve falında okulda sırada olmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında okulda sırada oturmak itibar kaybedeceğine, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sırada olmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Kahve falında bir sırada beklemek çaresiz kalacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında sırada oturmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Kahve falında sırada beklemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön sırada oturmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir