AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırada oturmak

Kahve falında sırada oturmak

Kahve falında sırada oturmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, uzak bir yola gidileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırada oturmak gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında okulda sırada oturmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işarettir.

Kahve falında ön sırada oturmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sırada oturmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en arka sırada oturmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sırada olmak kötü kişilere yakın olacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda sırada olmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırada beklemek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir