AnaSayfa / Genel / Kahve falında en arka sırada oturmak

Kahve falında en arka sırada oturmak

Kahve falında en arka sırada oturmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, başarılarının daim olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en arka sırada oturmak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında en arka sırada oturmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sırada oturmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Kahve falında sırada oturmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ön sırada oturmak işyerini kapatacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Kahve falında bir sırada beklemek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sırattan geçmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir