AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırada olmak

Kahve falında sırada olmak

Kahve falında sırada olmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırada olmak gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sırat köprüsü görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sırada beklemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sırada olmak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön sırada oturmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, eline haram para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak kendisini iyi hissedeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda sırada oturmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir