AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, moralinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek hayatının bir düzene kavuşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Kahve falında sırat köprüsü görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırattan geçmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sırada beklemek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak tatsız durumlar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında okulda sırada olmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir